Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rivendel club birras (800491) - Concanos (1599241) » 382888420: T37/J5/IV

Liga 382888420 Información oficial sobre el partido 382888420 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / IV.22 (3445)

Bar Begonya Alineación oficial del equipo 'Bar Begonya' en el partido 2 - 6 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
0 - 1 Daniel Costa (2')
0 - 2 Eduardo Medina Figueroa (15')
Diego Pizarro (23') 1 - 2
1 - 3 Joaquín Fuente (35')
1 - 4 Richard Paz (48')
1 - 5 Richard Paz (75')
1 - 6 Richard Paz (78')
Diego Pizarro (81') 2 - 6
Bar Begonya Alineación oficial del equipo 'Bar Begonya' en el partido 2 - 6 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bar Begonya Alineación oficial del equipo 'Bar Begonya' en el partido 2 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bar Begonya

Goles Goles

  • 102 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 23 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Diego Pizarro, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Begonya a l'empat.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els seguidors del Begonya van tornar a saltar d'alegria al minut 81. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Diego Pizarro que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Diego Pizarro de Begonya va intentar batre la porteria rival al minut 14 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Begonya va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Pizarro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Baleira no oblidarà el que li va passar durant el minut 65. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En José Luis Ardines de Begonya va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Concanos

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Richard Paz sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Daniel Costa que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Concanos va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Eduardo Medina Figueroa, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Concanos va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Joaquín Fuente rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 35.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Passaven 48 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Richard Paz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El porter de Concanos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Richard Paz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 5!
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Richard Paz va incrementar l'avantatge a 1 - 6 per a Concanos gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Richard Paz va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.