Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deportivo la peña (1417266) - F.C GALAICUS (773242) » 382887880: T37/J9/IV

Liga 382887880 Información oficial sobre el partido 382887880 en Hattrick

11.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / IV.12 (3435)

Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 4 - 0 Cabañas raras Alineación oficial del equipo 'Cabañas raras' en el partido
Juan Pedro Cana Galindo (2') 1 - 0
Julius Strömskog (8') 2 - 0
Matías Galavis (80') 3 - 0
Šimun Tomerlin (83') 4 - 0
Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 4 - 0 Cabañas raras Alineación oficial del equipo 'Cabañas raras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 2 - 1 Cabañas raras Alineación oficial del equipo 'Cabañas raras' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia*CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Valencia*CF va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Juan Pedro Cana Galindo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Valencia*CF va aconseguir el 2 - 0 quan Julius Strömskog va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Valencia*CF va augmentar la diferència quan Matías Galavis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Valencia*CF va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Šimun Tomerlin va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 21 quan Ferdi Eisenlohr de Valencia*CF gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Valencia*CF es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Morten Halse no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Matías Galavis al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ferdi Eisenlohr, en lloc de córrer, relliscava.

Cabañas raras

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jan Oudeman la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Cabañas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gianantonio Pusceddu de Cabañas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Gianantonio Pusceddu de Cabañas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.