Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celrà.com (437483) - nutripets (441037) » 382886150: T37/J12/II

Liga 382886150 Información oficial sobre el partido 382886150 en Hattrick

01.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / II.1 (3404)

Celrà.com Alineación oficial del equipo 'Celrà.com' en el partido 1 - 2 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
0 - 1 Severino Aybar (5')
0 - 2 Sven Wilstra (60')
Marcos Francisco Pérez Marín (71') 1 - 2
Celrà.com Alineación oficial del equipo 'Celrà.com' en el partido 1 - 2 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celrà.com Alineación oficial del equipo 'Celrà.com' en el partido 2 - 1 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celrà.com

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Kair Araníbar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marcos Francisco Pérez Marín va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Robert Mora de Celrà.com va intentar batre la porteria rival al minut 59 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Humara va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Celrà.com Alfonso Humara quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Robert Mora s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

rivendell

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Severino Aybar va marcar al minut 5 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de rivendell eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 60, Sven Wilstra va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rivendell va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Peitsa Romppainen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Federico Cuartas va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 39, i va passar la pilota a Kaapo Matinlassi, però aquest no va encertar a marcar.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Filipe Crispim, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Filipe Crispim va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel José Cabarrús.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ademar Silvino, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.