Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a.c.aguilas (1416509) - Alama (48634) » 367442205: T36/J6/VII

Liga 367442205 Información oficial sobre el partido 367442205 en Hattrick

31.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VII.384 (38420)

a.c.aguilas Alineación oficial del equipo 'a.c.aguilas' en el partido 1 - 3 Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido
0 - 1 Adrian Avrămescu (18')
0 - 2 José Javier Verdeja (20')
0 - 3 Adrian Avrămescu (35')
Hung Turner (55') 1 - 3
a.c.aguilas Alineación oficial del equipo 'a.c.aguilas' en el partido 1 - 3 Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
a.c.aguilas Alineación oficial del equipo 'a.c.aguilas' en el partido 0 - 3 Alama Alineación oficial del equipo 'Alama' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.c.aguilas

Goles Goles

  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 55 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Hung Turner, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el a.c.aguilas a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dominic Lamarre que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Alama

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adrian Avrămescu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan José Javier Verdeja va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adrian Avrămescu de Alama l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 35 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Alama van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gianmaria Cardinale, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Alama quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jackson Crow va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el Alama va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jackson Crow s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, José Eguina va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Silvester Školnik va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): José Javier Verdeja va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Àngel Balada, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Alama va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eyal Gotlib de Alama va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrian Avrămescu de Alama es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, José Eguina de Alama va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Era el minut 61 quan després d'una dura entrada, el jugador Ivaylo Doychinov de Alama s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): En José Eguina va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.