Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maroon (435515) - LAURA ENFUXADA CONMIGO Y SAMARA (311449) » 367432056: T36/J2/VII

Liga 367432056 Información oficial sobre el partido 367432056 en Hattrick

03.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VII.203 (38239)

Salamandravcf Alineación oficial del equipo 'Salamandravcf' en el partido 1 - 0 United Vilafortuny Alineación oficial del equipo 'United Vilafortuny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salamandravcf Alineación oficial del equipo 'Salamandravcf' en el partido 2 - 0 United Vilafortuny Alineación oficial del equipo 'United Vilafortuny' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamandravcf

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 els aficionats van embogir quan en Nunzio Schaffner va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Salamandravcf.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manel Sala! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manel Sala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Vincenzo Thöndel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Vaanmukilan Devi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

United Vilafortuny

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vilafortuny va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cees Beukman va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Thomas Skandalidis era fer passades de llarga distància. Al minut 53 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Iuliu Epuran però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Falke Ladegaard va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Vilafortuny va fer una substitució al minut 35. Juha Kukkonen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Iuliu Epuran.