Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CELTIÑA DE VIGO (1455595) - Desequilibrio (118390) » 367418929: T36/J12/VI

Liga 367418929 Información oficial sobre el partido 367418929 en Hattrick

12.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VI.992 (15310)

CELTIÑA DE VIGO Alineación oficial del equipo 'CELTIÑA DE VIGO' en el partido 5 - 1 Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido
Werner Järger (34') 1 - 0
Baptiste Pagot (39') 2 - 0
2 - 1 Øistein Ingebrigtsen (40')
Jocimar de Fátima (43') 3 - 1
Przemysław Działak (63') 4 - 1
Werner Järger (79') 5 - 1
CELTIÑA DE VIGO Alineación oficial del equipo 'CELTIÑA DE VIGO' en el partido 5 - 1 Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CELTIÑA DE VIGO Alineación oficial del equipo 'CELTIÑA DE VIGO' en el partido 6 - 0 Desequilibrio Alineación oficial del equipo 'Desequilibrio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CELTIÑA DE VIGO

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): CELTIÑA prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Werner Järger va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CELTIÑA a 2 - 0. Baptiste Pagot va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Jocimar de Fátima va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Przemysław Działak de CELTIÑA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Werner Järger va incrementar l'avantatge de CELTIÑA amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Przemysław Działak va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Baptiste Pagot, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iklil Waldani de CELTIÑA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Lin Lap Vu de CELTIÑA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jānis Auziņš no era cap impediment.
  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ādams Bauze, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Desequilibrio

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats de Dq van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Øistein Ingebrigtsen va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Donnie Keen va estar a punt de posar per davant a Dq amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hamid Hassanzadeh va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 59 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Moisés Del Llano amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Øistein Ingebrigtsen de Dq va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Øistein Ingebrigtsen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Denis Grama de Dq va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marc Garí va prendre el seu rol al minut 8.
  • 095 Minuto 72 (Lesión): Dq es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Donnie Keen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Álvaro Marina al camp.