Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puebla F.C (119996) - Brasil 2002 (1462520) » 367396003: T36/J6/VI

Liga 367396003 Información oficial sobre el partido 367396003 en Hattrick

31.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VI.583 (14901)

C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 0 - 2 Cespedes CF Alineación oficial del equipo 'Cespedes CF' en el partido
0 - 1 Michal Jura (67')
0 - 2 Iván Sánchez (72')
C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 0 - 2 Cespedes CF Alineación oficial del equipo 'Cespedes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 1 - 1 Cespedes CF Alineación oficial del equipo 'Cespedes CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 75,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Adrianense

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adrianense va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Timmy Kautz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Adrianense sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Garay, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adrianense va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Garay va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Adrianense, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Anatol' Rautski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Cespedes CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Michal Jura posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Iván Sánchez, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cespedes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Thimo Leitner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Iván Sánchez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Edvard Kapek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Simon Krumm, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Thimo Leitner va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Simon Krumm va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Thimo Leitner de Cespedes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.