Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB (1457238) - Mazo System (437377) » 367387408: T36/J14/VI

Liga 367387408 Información oficial sobre el partido 367387408 en Hattrick

26.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / VI.429 (14747)

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido 1 - 0 Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido
Toygar Pamirhan (28') 1 - 0
CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido 1 - 0 Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido 4 - 0 Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Corria el minut 28, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. CHIPITIÑOS s'avançava en el marcador després que en Toygar Pamirhan xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ernesto Muñoz Rubio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Zoltán Mórocz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Zoltán Mórocz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Toygar Pamirhan de CHIPITIÑOS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El CHIPITIÑOS ho intentava per la dreta per mitjà de Herwig Amin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zoltán Mórocz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Søren Mygind de CHIPITIÑOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): El jugador de CHIPITIÑOS Kadir Kızık va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jimmy Blunt va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ferdinand Vorstandlechner no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Søren Mygind que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Mazo System

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El System va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Gunnar Vooro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en José Álvaro Mejías quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Uncal de System va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Jefferson Cordeel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de System es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Pedro Uncal ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.