Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doom Assault R.C.D. (118032) - Basauri C.F. (121286) » 367359610: T36/J8/V

Liga 367359610 Información oficial sobre el partido 367359610 en Hattrick

14.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / V.189 (5702)

Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 2 - 0 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Leoncio Sanz del Prado (31') 1 - 0
Joackim Großhansdorf (87') 2 - 0
Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 2 - 0 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 2 - 0 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doom Assault R.C.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leoncio Sanz del Prado, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Assault se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Assault va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joackim Großhansdorf progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Assault va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joackim Großhansdorf va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Tirado Barranco.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Edorta Urrestilla del Assault ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Axel Guillemin va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): David Antonio Ena hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Joackim Großhansdorf havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Basauri C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Janne Taurinen va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Javier Olivos, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Marco Erendazu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Lluís Isasa de Basauri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.