Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

koopatroopa f.c. (441763) - Los Naranjitos (491991) » 367357737: T36/J1/V

Liga 367357737 Información oficial sobre el partido 367357737 en Hattrick

25.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / V.156 (5669)

fuerzas Alineación oficial del equipo 'fuerzas' en el partido 1 - 2 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
0 - 1 Jerko Miholčić (11')
0 - 2 Helge Kircheisen (16')
Joni Kurkinen (67') 1 - 2
fuerzas Alineación oficial del equipo 'fuerzas' en el partido 1 - 2 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fuerzas Alineación oficial del equipo 'fuerzas' en el partido 2 - 0 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuerzas

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El fuerzas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Joni Kurkinen es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a fuerzas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dobromir Zawadziak, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): fuerzas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 26 que Francisco Martinho Alves Faria no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Xavier Ibn-Haroun va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Sullkani de fuerzas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dalibor Savićević de fuerzas es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Dobromir Zawadziak va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de fuerzas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Naranjitos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Jerko Miholčić.
  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Naranjitos sabia com jugar al contraatac, i al minut 16, Helge Kircheisen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fernando Nievas va entorpir al marcador d'en Albert Pocrnja per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Niels Ebbe Ekelund va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Polat Pektürk va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Naranjitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Naranjitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Jerko Miholčić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emmanuel Lorenzini.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Naranjitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rubén Fortuny no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Pedro Yurretauria al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Yannick Guyot, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.