Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fauliteam (311354) - Anisakis_team (1461688) » 367357291: T36/J3/V

Liga 367357291 Información oficial sobre el partido 367357291 en Hattrick

10.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / V.148 (5661)

Uranitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Uranitos C.F.' en el partido 0 - 2 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
0 - 1 Mikhail Erlikh (5')
0 - 2 Gašpar Vidas (86')
Uranitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Uranitos C.F.' en el partido 0 - 2 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uranitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Uranitos C.F.' en el partido 1 - 1 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,8 % 77,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uranitos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Uranitos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 65 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rudi Gisa no va ser gens encertat.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Goran Ðekić que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abraham Pericàs de Uranitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Mikko Raski ocupà el lloc d'en Alois Hochegger al 15 minuts, dos minuts després que el jugador de Uranitos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Anisakis_team

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Anisakis_team va ser finalitzada des de l'esquerra per Mikhail Erlikh al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Gašpar Vidas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gašpar Vidas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gašpar Vidas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Anisakis_team van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Carlos Alemparte va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kaiet Zelaia de Anisakis_team es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 23 va fer que Alexandre Reis de Anisakis_team hagués d'abandonar el terreny de joc. Job Rahmman va entrar al terreny de joc per suplir-lo.