Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoleños (775800) - R.C.D. Matrukitos (486661) » 367344321: T36/J8/Primera

Liga 367344321 Información oficial sobre el partido 367344321 en Hattrick

14.04.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / Primera (3403)

Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 2 - 2 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
0 - 1 Vasil Petkov (19')
0 - 2 Vladyslav Zhidkov (65')
Umberto Giaran (76') 1 - 2
Pyry-Pekka Stenudd (81') 2 - 2
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 2 - 2 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 2 - 0 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoleños

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Umberto Giaran trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pyry-Pekka Stenudd va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mostoleños empatava el partit, 2 a 2, al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Umberto Giaran es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Mostoleños va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martín Ordoñez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Marco Vacirca arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Meriç Çağrı Nasıf de Mostoleños va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Matrukitos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Vasil Petkov, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 en Gávio Calhau va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Vladyslav Zhidkov podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Matrukitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vladyslav Zhidkov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Matrukitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vladyslav Zhidkov va sortir per sobre el travesser.