Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mongoloides (122480) - Veleiron Team (776901) » 361827053: T35/R4

Copa 361827053 Información oficial sobre el partido 361827053 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

Los Mongoloides Alineación oficial del equipo 'Los Mongoloides' en el partido 0 - 4 Steaua de Mocejon Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mocejon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Mongoloides Alineación oficial del equipo 'Los Mongoloides' en el partido 0 - 6 Steaua de Mocejon Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mocejon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mongoloides

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Siegfried Zhang va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Steaua de Mocejon

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Anicetas Perminovas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Mocejon va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vítor Barros, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Mocejon va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vítor Barros, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Guillermo Ferrera des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Mocejon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Boclet va desviar el xut final de Martin Balling després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vítor Barros després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Boclet va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stephan Cassel es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Mihai-Iulian Aldea, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mocejon va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Stephan Cassel de Mocejon va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Salinas de Mocejon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Mocejon, en Arnau Mascaró, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.