Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

@lt@mir@ st@rs (1460153) - los garcia (121746) » 352362608: T35/J5/X

Liga 352362608 Información oficial sobre el partido 352362608 en Hattrick

03.12.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / X.2329 (170656)

mini M Alineación oficial del equipo 'mini M' en el partido 2 - 1 los garcia Alineación oficial del equipo 'los garcia' en el partido
0 - 1 Roberto Enveja (41')
Francisco Jesús Vega Valdés (59') 1 - 1
Adelmo Ubiedo (63') 2 - 1
mini M Alineación oficial del equipo 'mini M' en el partido 2 - 1 los garcia Alineación oficial del equipo 'los garcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mini M Alineación oficial del equipo 'mini M' en el partido 2 - 0 los garcia Alineación oficial del equipo 'los garcia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mini M

Goles Goles

  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Francisco Jesús Vega Valdés s'emportà una gran ovació del públic local al minut 59, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Moutassim Zaylac va treure un córner llarg cap al segon pal que en Adelmo Ubiedo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de mini la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Joan Inglada va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mini.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Adelmo Ubiedo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Adelmo Ubiedo hauria d'haver estat gol al minut 42 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): mini va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adelmo Ubiedo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Amir Ajwaw, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Adelmo Ubiedo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anton Sau va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignasi Rubí per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anton Sau va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

los garcia

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a garcia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Roberto Enveja.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de garcia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergey Kozhuharov, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Cosme Besalduch, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Cosme Besalduch va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.