Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gitaneros1 (1371218) - babich7 (773109) » 352258015: T35/J8/X

Liga 352258015 Información oficial sobre el partido 352258015 en Hattrick

24.12.2011 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / X.461 (96544)

pitii team Alineación oficial del equipo 'pitii team' en el partido 0 - 1 Las águilas negras Alineación oficial del equipo 'Las águilas negras' en el partido
0 - 1 Antonio Cebericha (60')
pitii team Alineación oficial del equipo 'pitii team' en el partido 0 - 1 Las águilas negras Alineación oficial del equipo 'Las águilas negras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pitii team Alineación oficial del equipo 'pitii team' en el partido 2 - 0 Las águilas negras Alineación oficial del equipo 'Las águilas negras' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitii team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): pitii va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Zenón Caroi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): pitii va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcos Francisco Galarreta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Nigel Lacey arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): pitii per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Cristian Pech va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Bécares va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 80 minuts, en Zenón Caroi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zenón Caroi de pitii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José Luis Elizabelar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Cristian Pech.

Las águilas negras

Goles Goles

  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antonio Cebericha era molt més ràpid que el defensa Cristian Pech. Al minut 60, el jugador de águilas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): águilas van sortir al contraatac al minut 18, però Pedro Olmo Vélez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el águilas sortien al contraatac. La falta llançada per Pedro Olmo Vélez va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Isaac Lecumberri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Seran Maltortel de águilas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eusebi Verdaguer després que el jugador de águilas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vivencio Abauth de águilas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Sergio Obregón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rubén Giraldell.