Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlet C.F. (1337217) - republicano sporting de xixon (1433617) » 352163232: T35/J1/IX

Liga 352163232 Información oficial sobre el partido 352163232 en Hattrick

05.11.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / IX.817 (61088)

Pescaito Frito Alineación oficial del equipo 'Pescaito Frito' en el partido 1 - 2 republicano sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'republicano sporting de xixon' en el partido
0 - 1 Florin-Constantin Vasile (7')
Antonio Abagiu (24') 1 - 1
1 - 2 Rafael Rojas (85')
Pescaito Frito Alineación oficial del equipo 'Pescaito Frito' en el partido 1 - 2 republicano sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'republicano sporting de xixon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pescaito Frito Alineación oficial del equipo 'Pescaito Frito' en el partido 3 - 1 republicano sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'republicano sporting de xixon' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pescaito Frito

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Modestas Bencevičius va anar directament als peus de Antonio Abagiu que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Diego Victorica va estar a punt d'empatar per a Pescaito quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rainer Elminger va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Talat Nahit quasi marca en una jugada assajada de córner que Mauro Mouré Romanillos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Pescaito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Borys Gobela, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Modestas Bencevičius! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Modestas Bencevičius de Pescaito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

republicano sporting de xixon

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, republicano es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Florin-Constantin Vasile es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rafael Rojas quedar desmarcat i marcar per a republicano al minut 85. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de republicano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jere Paappa, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): republicano va fer una substitució al minut 8. Hipolito Bahamondes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Primo Städtli.