Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Serrejón (800703) - Sporting de Benquerencia C.F. (124125) » 352009915: T35/J4/VIII

Liga 352009915 Información oficial sobre el partido 352009915 en Hattrick

26.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VIII.127 (53928)

Football Force 2.0 Alineación oficial del equipo 'Football Force 2.0' en el partido 2 - 0 Hati Team Alineación oficial del equipo 'Hati Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Football Force 2.0 Alineación oficial del equipo 'Football Force 2.0' en el partido 5 - 1 Hati Team Alineación oficial del equipo 'Hati Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Force 2.0

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, José María Roldán, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Football es posava per davant!
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Football a 2 - 0. Sture Matsson va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Hanspeter Romack va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Jiménez al minut 10 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rubén Basoco va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José María Roldán de Football va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Sture Matsson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Sámuel Bánfi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Jiménez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Hati Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Gartxot Etxebarrieta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cãlin Popescu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de José Cervati la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Hati havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.