Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARKOS F. C. (801070) - La puebla 1 (314095) » 352009687: T35/J2/VIII

Liga 352009687 Información oficial sobre el partido 352009687 en Hattrick

12.11.2011 15:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VIII.123 (53924)

Trispolet F.C Alineación oficial del equipo 'Trispolet F.C' en el partido 0 - 1 Romario for ever Alineación oficial del equipo 'Romario for ever' en el partido
0 - 1 Christoph Rossy (78')
Trispolet F.C Alineación oficial del equipo 'Trispolet F.C' en el partido 0 - 1 Romario for ever Alineación oficial del equipo 'Romario for ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trispolet F.C Alineación oficial del equipo 'Trispolet F.C' en el partido 2 - 0 Romario for ever Alineación oficial del equipo 'Romario for ever' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trispolet F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Trispolet es va veure beneficiat per la polèmica al minut 32, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Dirk Friesen va relliscar al moment de fer el xut i el porter Mauro Nosti no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Trispolet Mykhaylo Oleynik quasi va assolir l'empat al minut 84 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de Trispolet, en Mykhaylo Oleynik, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Romario for ever

Goles Goles

  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Tinus van der Lande el va rematar Christoph Rossy amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Julian Scharhag ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Romario va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marc Vardeci, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Romario van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Angelantonio Stilli va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Romario, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Veldin Bender va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Romario va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Angelantonio Stilli va sortir per sobre el travesser.