Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlos Jugon (775687) - Lucronio F.C. (1431381) » 351996637: T35/J2/VII

Liga 351996637 Información oficial sobre el partido 351996637 en Hattrick

12.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VII.914 (38950)

Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido 0 - 1 Atletico Rojiblanco Alineación oficial del equipo 'Atletico Rojiblanco' en el partido
0 - 1 Caio Madureira (77')
Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido 0 - 1 Atletico Rojiblanco Alineación oficial del equipo 'Atletico Rojiblanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido 2 - 0 Atletico Rojiblanco Alineación oficial del equipo 'Atletico Rojiblanco' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jugon Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Returns per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Eugenio Biunno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Oliver Teglund va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Returns.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Eugenio Biunno va sortir coix del terreny de joc, substituït per Serafim Postiga. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Atletico Rojiblanco

Goles Goles

  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Rojiblanco va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Caio Madureira, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Filiberto Lardo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Amiram Greenblatt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rojiblanco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Valery Cheredilov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rojiblanco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bolesław Jodłowski va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Constantí Manera de Rojiblanco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.