Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAYLECO (1588613) - Talaclub (434170) » 351956724: T35/J6/VII

Liga 351956724 Información oficial sobre el partido 351956724 en Hattrick

10.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VII.201 (38237)

NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 1 - 1 Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido
Rob Molloy (31') 1 - 0
1 - 1 Jaime Antoner (73')
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 1 - 1 Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 0 - 1 Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAYLECO

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luigi Passarin és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Rob Molloy perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): NAYLECO van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Ladislav Bubeníček no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Luigi Passarin era fer passades de llarga distància. Al minut 30 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Carlos Pujol Coll però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de NAYLECO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos Pujol Coll va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Lanuza Conesa de NAYLECO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rob Molloy de NAYLECO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Talaclub

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jaime Antoner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Talaclub que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jaime Antoner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Talaclub va estar a punt d'empatar al 53 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Higinio Calvo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.