Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Football Machine (1415464) - Bambuchos F.C. (117907) » 351875404: T35/J5/V

Liga 351875404 Información oficial sobre el partido 351875404 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / V.29 (5542)

Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 3 - 3 Cèltic de Sitges Alineación oficial del equipo 'Cèltic de Sitges' en el partido
0 - 1 Bahram Akbari (32')
Will Bax (34') 1 - 1
1 - 2 Bryan Wellen (37')
Aldonius Anukevičius (38') 2 - 2
Mario Bøgelund (73') 3 - 2
3 - 3 Pierce Pichlmair (74')
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 3 - 3 Cèltic de Sitges Alineación oficial del equipo 'Cèltic de Sitges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 4 - 0 Cèltic de Sitges Alineación oficial del equipo 'Cèltic de Sitges' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Machine

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Football s'esgargamellaven dempeus per esperonar Will Bax que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aldonius Anukevičius, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Football va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 73 Mario Bøgelund va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Torben Lundager va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Football va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Eelco Boschker va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Aldonius Anukevičius va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Football.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eelco Boschker de Football va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aldonius Anukevičius de Football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Corrado Raso ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Stéphane Mounier se sentia fresc com una rosa.

Cèltic de Sitges

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bahram Akbari que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bryan Wellen va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 74. L'anotador per Sitges va ser Pierce Pichlmair, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Julián Túpac, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bryan Wellen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): En Polizois Mpakoyiannis ocupà el lloc d'en Shimshon Ilay al 11 minuts, dos minuts després que el jugador de Sitges quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.