Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ori (435784) - Club Cim Balandrau Bull BCN (123036) » 351870878: T35/J7/IV

Liga 351870878 Información oficial sobre el partido 351870878 en Hattrick

17.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / IV.12 (3435)

ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 1 - 2 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
Alejandro Fernández (8') 1 - 0
1 - 1 Björn Mayeux (79')
1 - 2 Darío Martín Muller (82')
ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 1 - 2 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 2 - 0 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ori

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ori contenien la respiració mentre en Alejandro Fernández s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ralf Chauvin va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Licinio Borreiros. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Gigi Fanfara una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Karol Micał va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Karol Micał al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Valentín Sáez Sánchez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Kurt Stehman, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rufino Chavin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rufino Chavin de ori es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Kurt Stehman ocupà el lloc d'en Gigi Fanfara al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de ori quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Club Cim Balandrau Bull BCN

Goles Goles

  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de CCBBB va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Björn Mayeux, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): En Darío Martín Muller donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 82 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 23, en un 1 contra 1 amb el porter, però Norberto Cabeirás va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sascha Alexander Breinreich des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CCBBB va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ravid Prossner, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Sillard que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan-Paul Roberts de CCBBB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.