Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NIAL (490043) - Florencia VT (312393) » 351869388: T35/J13/III

Liga 351869388 Información oficial sobre el partido 351869388 en Hattrick

28.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / III.1 (3408)

NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido 1 - 0 Radio Piratona Alineación oficial del equipo 'Radio Piratona' en el partido
Simion Ionitã (55') 1 - 0
NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido 1 - 0 Radio Piratona Alineación oficial del equipo 'Radio Piratona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido 0 - 1 Radio Piratona Alineación oficial del equipo 'Radio Piratona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIAL

Goles Goles

  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El NIAL va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Simion Ionitã rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Raúl Yepes era fer passades de llarga distància. Al minut 7 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jarosław Pielecki però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de NIAL van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raúl Yepes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 71 minuts, el NIAL va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NIAL va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jarosław Pielecki va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jarosław Pielecki.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benjamin Schwartz de NIAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Radio Piratona

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Guillermo Silva Carvajal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marcelo Monroy no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Abraham Pagespetit per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 66, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Javier Igal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Piratona es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fèlix Palafox no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rodrigo Ruiz al camp.