Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la estrella de España (774265) - FC Show (49027) » 345804113: T34/R2

Copa 345804113 Información oficial sobre el partido 345804113 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

la estrella de España Alineación oficial del equipo 'la estrella de España' en el partido 0 - 7 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
la estrella de España Alineación oficial del equipo 'la estrella de España' en el partido 0 - 6 F.C. Vila Olimpica Alineación oficial del equipo 'F.C. Vila Olimpica' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la estrella de España

F.C. Vila Olimpica

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Raúl Blasco va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Francisco Mola va aprofitar un error defensiu al minut 21, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Olimpica.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Raúl Blasco de Olimpica va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 29.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Francisco Mola va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 4 per a Olimpica.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Manoel Janeiro va anar directament als peus de Marco Polini que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 5.
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 60 pels visitants. En Raúl Blasco va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Jesús Casaprín des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego de Waard es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Tienza va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Raúl Blasco, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Raúl Blasco va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Khuong Dao se sentia fresc com una rosa.