Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kuxkies F.C. (773614) - Virutas C.F. (47682) » 336885254: T34/J8/X

Liga 336885254 Información oficial sobre el partido 336885254 en Hattrick

03.09.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / X.2667 (170994)

Olvera united Alineación oficial del equipo 'Olvera united' en el partido 5 - 3 Caldas de reyes Alineación oficial del equipo 'Caldas de reyes' en el partido
Miguel Saboya (16') 1 - 0
Juan Miguel Solé (19') 2 - 0
Juan Miguel Solé (22') 3 - 0
Alfonso Ilasa (27') 4 - 0
4 - 1 Pablo Torres Losada (35')
4 - 2 Raúl Croy (40')
4 - 3 Günther Oberrath (75')
Miguel Saboya (88') 5 - 3
Olvera united Alineación oficial del equipo 'Olvera united' en el partido 5 - 3 Caldas de reyes Alineación oficial del equipo 'Caldas de reyes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olvera united Alineación oficial del equipo 'Olvera united' en el partido 2 - 2 Caldas de reyes Alineación oficial del equipo 'Caldas de reyes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olvera united

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Eduardo Pacheco arribés a peus de Miguel Saboya, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Olvera el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Olvera pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Miguel Solé va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Olvera va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Miguel Solé va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): El porter de Olvera va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfonso Ilasa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 0!
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Miguel Saboya va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Raúl Croy van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Kasimir Gaintza a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Manuel Vela de Olvera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kasimir Gaintza de Olvera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Benvingut Alorda de Olvera va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Eduardo Pacheco que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Caldas de reyes

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Caldas seguien lluitant fins al final. Al minut 35, fruit d'aquests esforços, Pablo Torres Losada va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 154 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 els visitants van aconseguir el 4 - 2 quan Raúl Croy va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Günther Oberrath, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Raúl Croy l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Germán Gil va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Torres Losada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Germán Gil de Caldas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Günther Oberrath estava fent un bon partit.