Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Momposino FC (1588319) - flames_ashes (772407) » 336857597: T34/J10/X

Liga 336857597 Información oficial sobre el partido 336857597 en Hattrick

17.09.2011 14:20:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / X.2173 (170500)

Miky et voila Alineación oficial del equipo 'Miky et voila' en el partido 2 - 2 Aldea Quintana FC Alineación oficial del equipo 'Aldea Quintana FC' en el partido
0 - 1 Mario Urdaneta (61')
Zebulón San Martin Bueno (76') 1 - 1
1 - 2 Robustiano Callejo (81')
Aizarotz Lizargarategoiena (82') 2 - 2
Miky et voila Alineación oficial del equipo 'Miky et voila' en el partido 2 - 2 Aldea Quintana FC Alineación oficial del equipo 'Aldea Quintana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Miky et voila Alineación oficial del equipo 'Miky et voila' en el partido 1 - 4 Aldea Quintana FC Alineación oficial del equipo 'Aldea Quintana FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miky et voila

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Zebulón San Martin Bueno va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 114 Minuto 82 (Gol de penalti): Després de 82 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al voila, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Aizarotz Lizargarategoiena de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Robustiano Callejo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Alberte Posse estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Zebulón San Martin Bueno de voila va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Adolfo Ruiz, jugador de voila, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 31. Àlex Dodas, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Sarbil Agurto de voila va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Víctor Lacalle Tejada va prendre el seu rol al minut 80.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ricardo Melonar, en lloc de córrer, relliscava.

Aldea Quintana FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 61, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mario Urdaneta es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Quintana van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Robustiano Callejo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Rodolfo Cuzzo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Filomeno Burón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quintana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Filomeno Burón va desviar el xut final de Rafael Sánchez Diaz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Sánchez Diaz es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.