Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salmorejo Mecánico (30547) - CF VKAS (1591505) » 336572639: T34/J5/VIII

Liga 336572639 Información oficial sobre el partido 336572639 en Hattrick

13.08.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VIII.1181 (178724)

Lugzburg Alineación oficial del equipo 'Lugzburg' en el partido 3 - 0 Petrelli's club Alineación oficial del equipo 'Petrelli's club' en el partido
Maarten Meltens (24') 1 - 0
Maarten Meltens (37') 2 - 0
Aureliu Ivaşcă (66') 3 - 0
Lugzburg Alineación oficial del equipo 'Lugzburg' en el partido 3 - 0 Petrelli's club Alineación oficial del equipo 'Petrelli's club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lugzburg Alineación oficial del equipo 'Lugzburg' en el partido 1 - 1 Petrelli's club Alineación oficial del equipo 'Petrelli's club' en el partido
Tiene suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lugzburg

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Maarten Meltens, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Lugzburg es posava per davant!
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El Lugzburg era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Maarten Meltens va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Lugzburg va augmentar la diferència quan Aureliu Ivaşcă no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Lugzburg van sortir al contraatac al minut 12, però Jan Opheim va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Damian Crijne per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Blanquer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lugzburg va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Pompiliu Constantin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pompiliu Constantin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jan Opheim de Lugzburg va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Opheim de Lugzburg amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Petrelli's club

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Petrellis va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gildo Fontoura que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Gildo Fontoura va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Maurizio Pasquariello quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Luis Queralt va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Gerhard Trenteseaux va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Petrellis estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.