Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SCORPIONS CLASS (1457589) - HeisenFC (1339462) » 336454274: T34/J12/VII

Liga 336454274 Información oficial sobre el partido 336454274 en Hattrick

01.10.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / VII.91 (38127)

SCORPIONS CLASS Alineación oficial del equipo 'SCORPIONS CLASS' en el partido 1 - 2 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
0 - 1 Óscar Alemany (20')
0 - 2 Óscar Alemany (26')
Luca Lestuzzi (77') 1 - 2
SCORPIONS CLASS Alineación oficial del equipo 'SCORPIONS CLASS' en el partido 1 - 2 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SCORPIONS CLASS Alineación oficial del equipo 'SCORPIONS CLASS' en el partido 2 - 1 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCORPIONS CLASS

Goles Goles

  • 109 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Jose Manuel Rodrigo Gil va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Óscar Alemany va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): El públic de SCORPIONS va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 77, va xiular un penal pels locals. Luca Lestuzzi no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Luca Lestuzzi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Davide Artuso va estar a punt d'empatar per a SCORPIONS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Maxime Viguier va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SCORPIONS Sami Jokirinta quasi va assolir l'empat al minut 87 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sami Jokirinta de SCORPIONS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Hugo Subirats va anar directament als peus de Óscar Alemany que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alexis Gerradell. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Polo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alexis Gerradell va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Polo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alexis Gerradell, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexis Gerradell de Polo es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.