Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. LAVACOLLA (1372744) - Atletico Garcia Seguros (1416147) » 336423830: T34/J10/VI

Liga 336423830 Información oficial sobre el partido 336423830 en Hattrick

17.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VI.764 (15082)

U.D. LAVACOLLA Alineación oficial del equipo 'U.D. LAVACOLLA' en el partido 2 - 1 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
Antti-Pekka Pekola (34') 1 - 0
José Luis Camargo (70') 2 - 0
2 - 1 Étienne Goutorbe (74')
U.D. LAVACOLLA Alineación oficial del equipo 'U.D. LAVACOLLA' en el partido 2 - 1 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. LAVACOLLA Alineación oficial del equipo 'U.D. LAVACOLLA' en el partido 1 - 2 La chotada de vadillo Alineación oficial del equipo 'La chotada de vadillo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,4 % 60,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. LAVACOLLA

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El LAVACOLLA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antti-Pekka Pekola va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de LAVACOLLA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en José Luis Camargo.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Víctor Maura Ros, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Maura Ros va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ehud Wolf de LAVACOLLA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Curtis Arrigan de LAVACOLLA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del LAVACOLLA puguin veure en Benoît Jacober jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Tiitus Parkkola el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Víctor Maura Ros probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

La chotada de vadillo

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, chotada va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Étienne Goutorbe va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Fabià Campoy va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Raúl Medina Cantalejo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El chotada creava perill des de la dreta al minut 87, però en Raúl Medina Cantalejo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Étienne Goutorbe desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Gergely Valkay de chotada va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Filip Schacke no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.