Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Paixalet (314734) - Zidanes y Pavones F.C. (435113) » 336328032: T34/J4/V

Liga 336328032 Información oficial sobre el partido 336328032 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / V.163 (5676)

Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 2 - 1 Chistorra Mecanika Alineación oficial del equipo 'Chistorra Mecanika' en el partido
0 - 1 Aner Kareaga (29')
Costel Nedelcovici (87') 1 - 1
Rafael Machado (88') 2 - 1
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 2 - 1 Chistorra Mecanika Alineación oficial del equipo 'Chistorra Mecanika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 0 - 3 Chistorra Mecanika Alineación oficial del equipo 'Chistorra Mecanika' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 87 en Raimon Ferrer va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Costel Nedelcovici podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Paixalet s'avançava al marcador al minut 88, després d'un rebot que va caçar en Rafael Machado per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Paixalet va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tinerfe Sierra, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paixalet va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Álvaro Sisante va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Rafael Zaray de Paixalet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Chistorra Mecanika

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chistorra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Aner Kareaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Toni Burgos de Chistorra, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chistorra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antônio Henrique Vieira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kaj Westergård després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mátyás Jó va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Toni Burgos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mátyás Jó va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Javier Buaes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier Buaes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Álvaro Nora s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.