Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real javier (1587080) - Turís CF (311699) » 336319469: T34/J11/V

Liga 336319469 Información oficial sobre el partido 336319469 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / V.81 (5594)

Zinedine F.C. Alineación oficial del equipo 'Zinedine F.C.' en el partido 3 - 2 Deportivo Forcarey Alineación oficial del equipo 'Deportivo Forcarey' en el partido
0 - 1 Diego Hernández (20')
Alberto Mariñas (27') 1 - 1
1 - 2 Clemente Opace (71')
Tulio Velazco (76') 2 - 2
Carlos Ljosdahl (78') 3 - 2
Zinedine F.C. Alineación oficial del equipo 'Zinedine F.C.' en el partido 3 - 2 Deportivo Forcarey Alineación oficial del equipo 'Deportivo Forcarey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zinedine F.C. Alineación oficial del equipo 'Zinedine F.C.' en el partido 3 - 0 Deportivo Forcarey Alineación oficial del equipo 'Deportivo Forcarey' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zinedine F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alberto Mariñas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Zinedine empatava el partit, 1 a 1, al minut 27.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Tulio Velazco va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Ljosdahl, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Zinedine se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Zinedine va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Mariñas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Carlos Ljosdahl va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Malte Yssing Hansen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zinedine.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Zinedine a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Mariñas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Deportivo Forcarey

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel González Ríos va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 20 de joc. Diego Hernández es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El porter de Deportivo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Clemente Opace va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 46 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Romeo Galdón va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alejandro Mellado rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Plaza Ronda.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Deportivo puguin veure en Manuel González Ríos jugant de nou; ja que al minut 25 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Romeo Galdón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.