Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chetos C.F (991289) - L´obriLull (799170) » 336317967: T34/J12/V

Liga 336317967 Información oficial sobre el partido 336317967 en Hattrick

01.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / V.72 (5585)

Castilla Dessobriga Alineación oficial del equipo 'Castilla Dessobriga' en el partido 2 - 2 L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido
Keith Doherty (16') 1 - 0
1 - 1 Baltasar Terenzano (35')
1 - 2 Mauro Markl (38')
Francisco Lapeña Méndez (54') 2 - 2
Castilla Dessobriga Alineación oficial del equipo 'Castilla Dessobriga' en el partido 2 - 2 L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castilla Dessobriga Alineación oficial del equipo 'Castilla Dessobriga' en el partido 1 - 1 L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilla Dessobriga

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dessobriga van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Keith Doherty va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 114 Minuto 54 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 54. Francisco Lapeña Méndez, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Dessobriga ho intentava per la dreta per mitjà de Vasil Yanev, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Francisco Lapeña Méndez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dessobriga van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rubén Nieto va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Rubén Nieto de Dessobriga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

L´obriLull

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 35 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Baltasar Terenzano.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mauro Markl quedar desmarcat i marcar per a L´obriLull al minut 38. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jorge Carnicero, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jorge Carnicero va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Pedro Godoy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mauro Markl no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37 de partit, el jugador Sexismundo Novás de L´obriLull es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Després de 79 minuts, L´obriLull va veure com el seu jugador Mauro Jiménez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Oscar Domínguez entraria per ocupar el seu lloc.