Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TW. F.C. (312474) - Albertslund FC (1433118) » 336313911: T34/J3/V

Liga 336313911 Información oficial sobre el partido 336313911 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / V.36 (5549)

Maccabi Di Livantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi Di Livantar' en el partido 2 - 2 Abismo_de_Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo_de_Helm' en el partido
Fernando Navarro Alas (21') 1 - 0
Fernando Navarro Alas (25') 2 - 0
2 - 1 Jesús Puertollano (53')
2 - 2 Víctor Eriz (79')
Maccabi Di Livantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi Di Livantar' en el partido 2 - 2 Abismo_de_Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo_de_Helm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maccabi Di Livantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi Di Livantar' en el partido 1 - 3 Abismo_de_Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo_de_Helm' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi Di Livantar

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Livantar va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 21, quan Fernando Navarro Alas, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Livantar. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Fernando Navarro Alas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Carlos Sánchez Lozano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Francisco Miguel Ardiles de Livantar va abandonar el terreny de joc després de 54 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Domokos Deák va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Enrico Favilla va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Dayisile Mkhize no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Abismo_de_Helm

Goles Goles

  • 150 Minuto 53 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Abismo_de_Helm sembla que dona bons resultats perquè al minut 53, Jesús Puertollano va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Víctor Eriz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Thewes Piotrowski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Hannes Kerbach va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José Ricardo Uriszar va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Jesús Puertollano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Vieira.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Habib Yardak probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.