Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrela_Laranxa (124296) - Santa Cruz FK (1433519) » 336313617: T34/J13/V

Liga 336313617 Información oficial sobre el partido 336313617 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / V.30 (5543)

Estrela_Laranxa Alineación oficial del equipo 'Estrela_Laranxa' en el partido 3 - 0 Santa Cruz FK Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz FK' en el partido
Ole Lindgaard (10') 1 - 0
Santiago Valiño (41') 2 - 0
Daniel Karlsson (68') 3 - 0
Estrela_Laranxa Alineación oficial del equipo 'Estrela_Laranxa' en el partido 3 - 0 Santa Cruz FK Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrela_Laranxa Alineación oficial del equipo 'Estrela_Laranxa' en el partido 3 - 1 Santa Cruz FK Alineación oficial del equipo 'Santa Cruz FK' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrela_Laranxa

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Estrela_Laranxa prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Ole Lindgaard va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Santiago Valiño va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 41 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Daniel Karlsson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Gaspar Ramirás quasi marca en una jugada assajada de córner que José Luis Adad havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Leonardo Garibaldi va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En João Vítor da Rocha, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Santiago Valiño de Estrela_Laranxa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): João Vítor da Rocha de Estrela_Laranxa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Santa Cruz FK

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Santa Cruz va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raimundo Obada es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Santa Cruz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Šime Pikunić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Santa Cruz sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adam Gabor, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Santa Cruz va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 69, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Raimundo Obada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En José Sanz ocupà el lloc d'en Melchioras Mertinkaitis al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de Santa Cruz quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.