Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perros Viejos Asociación Deportiva (1583495) - AsteriscoPuntoBas (800463) » 336313580: T34/J3/V

Liga 336313580 Información oficial sobre el partido 336313580 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / V.30 (5543)

Fany Alonso Alineación oficial del equipo 'Fany Alonso' en el partido 1 - 4 AsteriscoPuntoBas Alineación oficial del equipo 'AsteriscoPuntoBas' en el partido
Lidan Goldwasser (8') 1 - 0
1 - 1 Jesús Villayuste (10')
1 - 2 Bastian Baamorto (35')
1 - 3 Sándor Hunyadi (49')
1 - 4 Carmelo Munegato (72')
Fany Alonso Alineación oficial del equipo 'Fany Alonso' en el partido 1 - 4 AsteriscoPuntoBas Alineación oficial del equipo 'AsteriscoPuntoBas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fany Alonso Alineación oficial del equipo 'Fany Alonso' en el partido 0 - 2 AsteriscoPuntoBas Alineación oficial del equipo 'AsteriscoPuntoBas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fany Alonso

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 8, indicava inequívocament que en Lidan Goldwasser va saber trobar la xarxa rival. Alonso desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alonso va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yariv Ben-Yossef, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Harri-Pekka Korsu va entorpir al marcador d'en Yariv Ben-Yossef per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Alonso van sortir al contraatac al minut 40, però Yariv Ben-Yossef va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Niguel Dietert va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

AsteriscoPuntoBas

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): AsteriscoPuntoBas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 10, quan Jesús Villayuste va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bastian Baamorto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AsteriscoPuntoBas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sándor Hunyadi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a AsteriscoPuntoBas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carmelo Munegato es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Nelies Jarbinet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Remigiusz Łucki va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Teemu Vesala que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.