Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD AGUJETAS (436497) - Wasabi SAD (487953) » 336311841: T34/J14/V

Liga 336311841 Información oficial sobre el partido 336311841 en Hattrick

15.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / V.16 (5529)

Los Intocables S.D Alineación oficial del equipo 'Los Intocables S.D' en el partido 1 - 0 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
Mario Erviti (66') 1 - 0
Los Intocables S.D Alineación oficial del equipo 'Los Intocables S.D' en el partido 1 - 0 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Intocables S.D Alineación oficial del equipo 'Los Intocables S.D' en el partido 1 - 1 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Intocables S.D

Goles Goles

  • 135 Minuto 66 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Mario Erviti va demostrar la seva experiència quan al minut 66 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Arno Schori va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jannick Halldorsson aquest no va estar a l'altura.
  • 235 Minuto 80 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jochen Bogner es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 80, però el porter va aturar el seu xut.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pedro Rosselló, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Torras de Intocables amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atletico Bolichero

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bolichero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bartłomiej Fiałkowski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Bolichero van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Bartłomiej Fiałkowski des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bolichero, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Mario Morandi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Bolichero va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sofus Baggesen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 82, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raúl Zarco Punteros va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alpha Peyre des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Mario Morandi de Bolichero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Alpha Peyre de Bolichero s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Bolichero va fer una substitució al minut 74. Sofus Baggesen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gregori Asín.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Mario Morandi de Bolichero va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.