Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilagrassa F. C. (1455391) - Marítim Terra Ferma (774535) » 336311338: T34/J1/V

Liga 336311338 Información oficial sobre el partido 336311338 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / V.8 (5521)

Sturgat Alineación oficial del equipo 'Sturgat' en el partido 4 - 3 Marítim Terra Ferma Alineación oficial del equipo 'Marítim Terra Ferma' en el partido
0 - 1 Clemente do Cubo (3')
Manolo Maino (27') 1 - 1
Gonzalo Ruiz (49') 2 - 1
2 - 2 Toni Ristolainen (52')
Julio Long (65') 3 - 2
Manolo Maino (74') 4 - 2
4 - 3 Pedro Capdevilla (75')
Sturgat Alineación oficial del equipo 'Sturgat' en el partido 4 - 3 Marítim Terra Ferma Alineación oficial del equipo 'Marítim Terra Ferma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sturgat Alineación oficial del equipo 'Sturgat' en el partido 1 - 2 Marítim Terra Ferma Alineación oficial del equipo 'Marítim Terra Ferma' en el partido
Tiene bastante suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sturgat

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del Sturgat va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manolo Maino, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador Gonzalo Ruiz de Sturgat, després de 49 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jonathan Fallón sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Julio Long que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Sturgat va augmentar la diferència quan Manolo Maino no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joan Maria Milà al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hammo Maletke va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jonathan Fallón va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Marítim Terra Ferma

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Clemente do Cubo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Als 52 minuts de partit, Toni Ristolainen de Marítim va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Capdevilla, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Hasan Cihat Altaş, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Clemente do Cubo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Izak Džakulić va marxar de Julio Long en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Marítim van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Marítim que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joakim Hilschbacher, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pedro Capdevilla no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.