Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia Terra i Mar (774596) - Cd Yartan (1336096) » 336310065: T34/J3/V

Liga 336310065 Información oficial sobre el partido 336310065 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / V.3 (5516)

santa maradona futbol club Alineación oficial del equipo 'santa maradona futbol club' en el partido 4 - 0 FC Moradone Alineación oficial del equipo 'FC Moradone' en el partido
Salvador Casanas (8') 1 - 0
Salvador Casanas (9') 2 - 0
August Bolanowski (35') 3 - 0
Rãzvan Zamfir (89') 4 - 0
santa maradona futbol club Alineación oficial del equipo 'santa maradona futbol club' en el partido 4 - 0 FC Moradone Alineación oficial del equipo 'FC Moradone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
santa maradona futbol club Alineación oficial del equipo 'santa maradona futbol club' en el partido 3 - 0 FC Moradone Alineación oficial del equipo 'FC Moradone' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa maradona futbol club

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): maradona, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Salvador Casanas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): Amb 9 minuts jugats, en Salvador Casanas va augmentar l'avantatge de maradona a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): August Bolanowski va incrementar l'avantatge de maradona amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de maradona. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Rãzvan Zamfir xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Rãzvan Zamfir es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Moradone. La jugada d'estratègia del maradona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Matteo Giuliani va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Helmar Boos gairebé va marcar per a maradona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Svajūnas Križanauskas per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Giuseppe Toniolo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Javier Franch va entorpir al marcador d'en Sadurniño Vigo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): maradona va fer una substitució al minut 61. Ismael de Uña va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Helmar Boos.

FC Moradone

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Kai Fränkle va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fabián Urizar no es va rendir i va fer unes grans aturades.