Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulgitas F.C (1419516) - FC Pujarnol (1581487) » 336310027: T34/J7/V

Liga 336310027 Información oficial sobre el partido 336310027 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / V.2 (5515)

Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido 3 - 1 FC Pujarnol Alineación oficial del equipo 'FC Pujarnol' en el partido
Federico Nuño (16') 1 - 0
Paul Verret (38') 2 - 0
Val Ortuzar (65') 3 - 0
3 - 1 Gaetano Messere (72')
Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido 3 - 1 FC Pujarnol Alineación oficial del equipo 'FC Pujarnol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido 2 - 0 FC Pujarnol Alineación oficial del equipo 'FC Pujarnol' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alonsomania

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Federico Nuño va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Alonsomania.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Paul Verret de Alonsomania va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Alonsomania va aconseguir el 3 - 0 quan Val Ortuzar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Federico Nuño gairebé va marcar per a Alonsomania des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramón Guzmán al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Federico Nuño va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Val Ortuzar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Federico Nuño de Alonsomania amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Pujarnol

Goles Goles

  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Gaetano Messere va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pujarnol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andoni Molero va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Gaetano Messere va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pujarnol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Josep Maria Álvarez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Artun Dartanyan.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Enrique López semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Manolo Genovard que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.