Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter De Román (435828) - Forza Breo (489285) » 336305395: T34/J7/IV

Liga 336305395 Información oficial sobre el partido 336305395 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / IV.19 (3442)

Inter De Román Alineación oficial del equipo 'Inter De Román' en el partido 3 - 3 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
0 - 1 Lucius Vanherck (36')
0 - 2 Seran Balayo (38')
Pansak Sriprathum (55') 1 - 2
Rafael Nieto (79') 2 - 2
2 - 3 Delfí Zaera (80')
Jordi Pastrana (83') 3 - 3
Inter De Román Alineación oficial del equipo 'Inter De Román' en el partido 3 - 3 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Inter De Román Alineación oficial del equipo 'Inter De Román' en el partido 4 - 3 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,0 % 27,8 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter De Román

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El Inter no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Pansak Sriprathum es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Rafael Nieto de Inter va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Inter s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jordi Pastrana que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 83 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Inter va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pansak Sriprathum en un 1 contra 1 amb el porter Àlvar Rovira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Breo. La jugada d'estratègia del Inter per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mathieu Roche va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Juan Pedroso Garro de Inter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pansak Sriprathum de Inter es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): Henri Raekallio no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Forza Breo

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Quan passaven 36 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Breo. En Lucius Vanherck va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Seran Balayo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Breo va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 80. Delfí Zaera va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Nil Antich va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfonso Castelgali, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Lucius Vanherck va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nil Antich al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tapani Merilä de Breo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tapani Merilä va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Breo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Esteve Gallardo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.