Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC BruJoS de Hospitalet (777292) - S.D. Luaña (30889) » 336303344: T34/J10/III

Liga 336303344 Información oficial sobre el partido 336303344 en Hattrick

17.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / III.16 (3423)

FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 2 - 1 pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido
Robin Fischbach (8') 1 - 0
Enrique Alemán Pardo (24') 2 - 0
2 - 1 Diego Talora (40')
FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 2 - 1 pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 2 - 0 pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BruJoS de Hospitalet

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el Hospitalet va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Robin Fischbach, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enrique Alemán Pardo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Márquez va ridiculitzar a en Salvador Meneses amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zenno Dachelet de Hospitalet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Tadija Ðurić va sortir coix del terreny de joc, substituït per Patrik Jonsson. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

pimentin

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Diego Talora de pimentin es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pimentin va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Talora, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Iván Gatti va fer una jugada per la banda esquerra, però Munney Savan va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dany Anne.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Salvador Meneses de pimentin es va lesionar lleugerament però va poder continuar.