Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lolos fc (122564) - The Dude Wanderers FC (125627) » 32884727: T13/J5/V

Liga 32884727 Información oficial sobre el partido 32884727 en Hattrick

05.03.2005 14:00:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 5 / V.174 (5687)

www.betiathletic.es.vg Alineación oficial del equipo 'www.betiathletic.es.vg' en el partido 1 - 1 los borrachuzos Alineación oficial del equipo 'los borrachuzos' en el partido
0 - 1 Abba Abu-Hossein (8')
Bucky Searle (84') 1 - 1
www.betiathletic.es.vg Alineación oficial del equipo 'www.betiathletic.es.vg' en el partido 1 - 1 los borrachuzos Alineación oficial del equipo 'los borrachuzos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
www.betiathletic.es.vg Alineación oficial del equipo 'www.betiathletic.es.vg' en el partido 0 - 4 los borrachuzos Alineación oficial del equipo 'los borrachuzos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

www.betiathletic.es.vg

Goles Goles

  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Bucky Searle va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de www.betiathletic.es i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Shaun Cumella va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Günther Raiffeisen va estar a punt de marcar al minut 54 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Johnny Wigren va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alex van der Toorn de www.betiathletic.es es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Francesco Balenciaga, de www.betiathletic.es, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gregg Fleming el va substituir.

los borrachuzos

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): borrachuzos agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Abba Abu-Hossein amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abba Abu-Hossein després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Cabrerizo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Abba Abu-Hossein va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Abba Abu-Hossein va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pedro Cabrerizo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Muñoz de borrachuzos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Gortazar de borrachuzos es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.