Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - D'esponjas (1582040) » 320985422: T33/J10/IX

Liga 320985422 Información oficial sobre el partido 320985422 en Hattrick

28.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / IX.123 (60394)

U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 3 Islas Cies C.F. Alineación oficial del equipo 'Islas Cies C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 3 - 0 Islas Cies C.F. Alineación oficial del equipo 'Islas Cies C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Prat

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del U.D. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Gilli Tzohar en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de U.D. van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Filipe Chammartin en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Filipe Chammartin hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El U.D. va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Vincenzo Large la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 el U.D. va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dachi Kurashvili no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del U.D. puguin veure en Jędrzej Polechoński jugant de nou; ja que al minut 43 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ruben Lyubarets el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Islas Cies C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): El jugador Carlos Hernanz de Islas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Islas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Viktor Lenschow va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Tinerfe Bolaños de Islas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dachi Kurashvili va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 6 de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Juan Luis San Claudio no era cap impediment.