Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los guays (797719) - U.D. Prat (30998) » 320985414: T33/J8/IX

Liga 320985414 Información oficial sobre el partido 320985414 en Hattrick

14.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / IX.123 (60394)

Los guays Alineación oficial del equipo 'Los guays' en el partido 3 - 2 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los guays Alineación oficial del equipo 'Los guays' en el partido 1 - 2 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,7 % 49,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los guays

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 60 gràcies a la jugada de Ulises Carlos Tronconi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 120 Minuto 84 (Gol de falta): guays va agafar avantatge al minut 84 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Beniamino Peressotti fent així el 2 - 1.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Salvador Rivero Miró arribés a peus de Hansjörg Chappate, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a guays el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): guays va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arkadiusz Czerniak en un 1 contra 1 amb el porter Adolfo Quesada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salvador Rivero Miró! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Rossi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvador Rivero Miró de guays la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D. Prat

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 en Jędrzej Polechoński va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de U.D.. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Filipe Chammartin xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vincenzo Large ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Filipe Chammartin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Geri Spycher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 50 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Era el minut 61 quan després d'una dura entrada, el jugador Gilli Tzohar de U.D. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): U.D. va fer una substitució al minut 75. Dachi Kurashvili va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús De Alarcón.