Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lapuerta FC (1432334) - Atletico Calambre cf (434518) » 320850085: T33/J14/VII

Liga 320850085 Información oficial sobre el partido 320850085 en Hattrick

25.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / VII.778 (38814)

Lapuerta FC Alineación oficial del equipo 'Lapuerta FC' en el partido 2 - 0 Aviles Alineación oficial del equipo 'Aviles' en el partido
Ervin Görög (40') 1 - 0
Ervin Görög (64') 2 - 0
Lapuerta FC Alineación oficial del equipo 'Lapuerta FC' en el partido 2 - 0 Aviles Alineación oficial del equipo 'Aviles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lapuerta FC Alineación oficial del equipo 'Lapuerta FC' en el partido 2 - 0 Aviles Alineación oficial del equipo 'Aviles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lapuerta FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Lapuerta prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Ervin Görög va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Ervin Görög de Lapuerta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 12 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Serkan Sinan Ergalip per la seva rapidesa. Al minut 12 va intentar marxar per velocitat d'en Emil Theisen, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Lapuerta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ervin Görög, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Lapuerta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ervin Görög ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Ignasi Puigcorbé ocupà el lloc d'en Manfred Mullibach al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Lapuerta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Aviles

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aviles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Saura González, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aviles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Santeri Saastamoinen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Leo Martinsson va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Aviles, en Emil Theisen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.