Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Perla de Fonsagrada (122014) - bators S (988830) » 320781899: T33/J5/VI

Liga 320781899 Información oficial sobre el partido 320781899 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VI.585 (14903)

La Perla de Fonsagrada Alineación oficial del equipo 'La Perla de Fonsagrada' en el partido 1 - 3 real chancas Alineación oficial del equipo 'real chancas' en el partido
0 - 1 Armindo Gomes (30')
Sergey Sergeev (38') 1 - 1
1 - 2 Bart Wijnands (52')
1 - 3 Aleks Niedźwiecki (68')
La Perla de Fonsagrada Alineación oficial del equipo 'La Perla de Fonsagrada' en el partido 1 - 3 real chancas Alineación oficial del equipo 'real chancas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Perla de Fonsagrada Alineación oficial del equipo 'La Perla de Fonsagrada' en el partido 1 - 5 real chancas Alineación oficial del equipo 'real chancas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Perla de Fonsagrada

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fonsagrada. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sergey Sergeev xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Karol Kluknavský va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Sergey Sergeev de Fonsagrada va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Sergey Sergeev tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

real chancas

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): chancas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 30. Armindo Gomes va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bart Wijnands va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Aleks Niedźwiecki des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Bart Wijnands al minut 29 semblava entrar, però Enrique Salinas Rojas va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 35, tothom va saber perquè en Aleks Niedźwiecki era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fonsagrada. La jugada d'estratègia del chancas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Armindo Gomes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lado Meh al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.