Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pirenaic FC (1337514) - cromater c.f. (1431595) » 320748647: T33/J9/V

Liga 320748647 Información oficial sobre el partido 320748647 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / V.247 (5762)

Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido 1 - 1 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
Firmín Searle (37') 1 - 0
1 - 1 Moses Fledderus (89')
Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido 1 - 1 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido 2 - 0 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elorrieta

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Veselin Sarachev la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Firmín Searle que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Armando Humaña va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 40. En Diego Disi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Firmín Searle una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Yona Jano va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anatael Bayón Mohino de Elorrieta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

cromater c.f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del cromater va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Moses Fledderus, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): cromater va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Primitivo Calidónio va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 33, el cromater estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Martin Pekárek va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): cromater van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Muammer Özal no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de cromater, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Bogdan Mihai va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Martin Pekárek es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.