Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Plaza c (993373) - Chicho F.C (310473) » 320741961: T33/J1/V

Liga 320741961 Información oficial sobre el partido 320741961 en Hattrick

26.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / V.128 (5641)

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido
Antonio Héctor Portas (44') 1 - 0
Antonio Héctor Portas (53') 2 - 0
2 - 1 Jaime Vergas (88')
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 4 - 0 CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido
Tiene mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Plaza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 44 Antonio Héctor Portas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Plaza va augmentar la diferència quan Antonio Héctor Portas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Plaza va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Petricã Neacsu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Verdeja, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antonio Héctor Portas va rematar alt.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Herbert Zimmel al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Elixio Chacón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Verdeja de Plaza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathieu Viebrock es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Antonio Héctor Portas.

CD Trankamozas

Goles Goles

  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Mozeño va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jaime Vergas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Mozeño va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Miguelanxo Brides no va poder controlar.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mozeño va anar a parar a la dreta de l'atac on en Patroclo Souteliño, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ludovic Hernandez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.