Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rumonso Team (988211) - Rosky FC (1367027) » 320741399: T33/J3/V

Liga 320741399 Información oficial sobre el partido 320741399 en Hattrick

09.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / V.118 (5631)

Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido 1 - 2 El Besolla F.S. Alineación oficial del equipo 'El Besolla F.S.' en el partido
0 - 1 Stefan Sw (28')
Juli (71') 1 - 1
1 - 2 Ignasi Vega (76')
Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido 1 - 2 El Besolla F.S. Alineación oficial del equipo 'El Besolla F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido 0 - 2 El Besolla F.S. Alineación oficial del equipo 'El Besolla F.S.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escarabelladentes

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Philipp Sieler va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Julián Malagón la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El Escarabelladentes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Juan Caldera va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Philipp Sieler va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carmelo Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Escarabelladentes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Philipp Sieler no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Enrique Álvaro al camp.

El Besolla F.S.

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stefan Swärdgård quedar desmarcat i marcar per a Besolla al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): Quan passaven 76 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Besolla. En Ignasi Vega va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escarabelladentes. La jugada d'estratègia del Besolla per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Petru Avram va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Ernest Ślefarski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Petru Avram que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, el Besolla va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ignasi Vega s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78 en Rubens Bataglin va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Al minut 58 de partit, el jugador Guillaume Lemaire de Besolla es va lesionar lleugerament però va poder continuar.