Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

locuras F.C. (1437793) - Patukitos (1433137) » 320735559: T33/J7/V

Liga 320735559 Información oficial sobre el partido 320735559 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / V.13 (5526)

+_todonte Alineación oficial del equipo '+_todonte' en el partido 1 - 0 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
Víctor Romero (64') 1 - 0
+_todonte Alineación oficial del equipo '+_todonte' en el partido 1 - 0 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
+_todonte Alineación oficial del equipo '+_todonte' en el partido 3 - 1 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

+_todonte

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a +_todonte va ser Víctor Romero.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): +_todonte va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Raúl Semprún va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Semprún va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Miguel Grado de +_todonte va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Cedrés de +_todonte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Étienne Rendl de +_todonte va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Étienne Rendl va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Patukitos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Júlio César Flores ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gonzalo Riveros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Fernando Señora va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jari Nyman va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Patukitos va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Thorleif Obel que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mateo Abril.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): El jugador de Patukitos Curdin Thouvay va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Roberto Mainardi va entrar en el seu lloc.